Bejelentésmegvalosultszerelem.5mp.eu
Minden áron szerelem

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Minden a suliban kezdődőt .

Esős őszi idő volt, vártuk barátnőmmel az iskola buszt, mikor két korunk belli lány arra járt (biztos ők is várják a buszt) még akkor nem tudtam , hogy majd a mai nappal minden meg fog változni az életemben . Na de térjünk vissza a két lányhoz nagyon jól érezték magukat mert valami fura zenét hallgattak . Nem mertem megkérdezni , hogy mit is hallgatnak . Megérkezet a busz , felszálltunk a két lány is velünk jött még most is azt az egy számot hallgatják és énekelik idézem ,, My bad behavior, my bad behaviour
Told you I was trouble with my bad behaviour” nagyon fülbemászó kis dal volt amit hallottam belőle. Megérkeztünk a suliba , tiszta unalmas óráim voltak , kivéve a zene órát hiszen én imádom a zenét. Eljött a 15:00 alig vártam már ezt az időpontot hiszen ekkor van vége a sulinak. Ahogy vártam a buszt ők is ott voltak és még ugyan azt a zenét hallgatták már én annyira kíváncsi voltam és megkérdeztem tőlük hogy mi annak a számnak a címe amit már reggel óta hallgatnak el is mondtak Jedwardéktől a My bad behaivor című számot hallgatták . Én még róluk nem hallottam sose és amikor haza értem rá is kerestem ki is derült hogy ketten vannak és ikrek gondoltam meghallgatok már tőlük egy másik számot is . Youtuben találtam egy nagycsomó zenét és nagyon vicces videókat nem hogy helyesek de viccesek is . Rá néztem az órára este 11 óra te jó ég hogy elrepült az idő annyira belemerültem a zenéjükbe le is töltöttem az összes számukat . Lefeküdtem és olyan édesen aludtam el. Reggel 6:00 alig birok kikelni az ágyból de vissza emlékszek a csodálatos álmomra John Grimesről álmodtam nem akarom sose elfelejteni ,ekkor jöttem rá hogy belezúgtam ,de ez egy álom marad hiszen hozzám nagyon messze laknak a világ másik oldalán . Nem leszek szomorú reménykedek hátha még találkozhatok vele.
Csörög a telefonom megnézem hát Noémi a barátnőm.
-Szia bocsi de már itt vagyok a buszmegbe és nemsoká jön a busz siess mert itt hagy. mondta Noémi
-Szia mindjárt ott vagyok pár perc.
- Rendbe várlak
- Oké de olyat mesélek majd
Felöltöztem gyorsan és mentem a váróba alig vártam hogy oda érjek és mindent elmondjak Noéminek .
Oda is értem alig kaptam levegőt annyira siettem
- Szia képzeld emlékszel a tegnapi két lányra akik zenét hallgattak ?
- Igen emlékszem, Mert mivan velük?,
- Amikor tegnap vártam a buszt hogy jöjjek haza megkértem már hogy mit hallgatnak annyira jó kedvel és kiderült hogy 1 iker együttest a Jedwardéket hallgatták nagyon helyesek és viccesek de a zenéjük is nagyon jó . Meg is mutatom neked a zenéket amit tegnap este töltöttem le.
Nagyon tetszet Noéminek a zene látszik hogy egy az ízlésünk . Megérkezet a busz, de mi a buszon is végig ezt hallgattuk.
Már annyira belezugtunk hogy már minden holminkon I love Jedward ezt lehetet látni.
Nekem Edward Noéminek John jön elhatáruztuk hogy azt játszuk hogy velük járunk de igaz ez csak a képzeletünkbe van. Már osztálytársaink el ridegültek tőlünk mert ők nem szeretik őket , de minket ez nem zavar .
Ahogy megyünk haza arra lettem figyelmes hogy megláttam egy plakátot és nagyon ismerős volt valahonnan de nem tudtam rájönni hogy honnan mert nem láttam rendesen ,de majd holnap megnézem jobban. Van egy tippem de nem mertem Noéminek mondani.
Eljött a holnap megnéztem gyorsan a plakátot és nem hittem a szememnek amit láttam .........


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!